Minden kategória

Rólunk

Kezdőlap> Rólunk

A Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd. székhelye Pudong New District, Sanghaj, Kína. A kozmetikai csomagolóedények professzionális gyártója és 20 éve vezető szépségipari csomagolási megoldások szolgáltatója Kínában. Mára a cég 20,000 300 négyzetméteres méretű modern gyárat fejlesztett ki, több mint 9001 alkalmazottal. Bevezette a legfejlettebb fröccsöntő, fröccsöntő, palackfúvó, automatikus selyemnyomtatás, melegbélyegzés, címkézés és bevonat stb. gépeket. A cég ISO-XNUMX rendszerrel rendelkezik.

A cég termékei a kozmetikai csomagolástól, gyógyszer- és élelmiszer-csomagolástól, stb. terjednek ki. A fő termékek közé tartoznak a műanyag palackok, levegőmentes palackok, cseppentős palackok, krémes tégelyek, kupakok, pumpák és sminktartályok stb. ügyfelei szerte a világon. A terméket Hongkongba, Japánba, Koreába, Délkelet-Ázsiába, Közel-Keletbe, Óceániába, Európába és Amerikába exportálták. A cég saját pigment gyártósorokkal is rendelkezik, amelyek gyors színegyeztetési szolgáltatásokat nyújthatnak az ügyfelek számára.

Jó hírnevet szereztünk ügyfeleink körében jó minőségű termékeinkkel, szigorú és nagy hatékonyságú irányításunkkal, kreatív terméktervezéssel és kiváló szolgáltatásainkkal.

Folyamatos termékinnováció és K+F befektetések alapján arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára kiváló terméket biztosítsunk, egész csapatunk mindig elkötelezett amellett, hogy megfeleljen és felülmúlja ügyfeleink elvárásait, és hosszú távon ügyfeleink legmegbízhatóbb partnerévé váljon. velünk, ha bármilyen igénye van.


Beszéljünk Csomagolás

Olyan megoldásokat keres szépségápolási csomagolási igényeire, amelyek megfelelnek márkájának és fenntarthatósági követelményeinek?

Kérjen ingyenes konzultációt csomagolási szakértőink egyikétől.